Millame erbjuder förlossningsförberedelse och förlossningsstöd med doula, prenatal och postnatal support i föräldraskapet, amningsrådgivning och amningskurser. Vi tillhandahåller även BirthYoga kurser, utbildning och vägledning inom ergonomiskt barnbärande, samt uthyrning av bärdon (sjalar, selar).

Millame drivs av Olga, en aktiv mamma som kombinerar mammarollen med yrkeslivet och finner glädje i vardagen.
Olga är en tvåbarnsmamma, fru, diplomerad bära-barnrådgivare / bärcoach (A.N.D. Polish Baby wearing Academy 2013), certifierad doula (ODIS 2016), amningsrådgivare och kursledare (Amningshjälpen 2015), samt BirthYoga instruktör (Baby Health 2018). Med passion för ett hållbart samhälle, vill hon stödja er i föräldraskapet och hjälpa er att ge er den energi och näring, som just ert Livets Träd behöver. 

Olga älskar hästar, Fantasy, tystnadens musik och tacksamhetens kraft. 

Millame – Livets Träd

Livets Träd – en universell symbol, som har funnits över hela världen i århundraden. En symbol som beskriver föräldraskapet på ett väldigt bra sätt.

Vi är en del av oändligt universum och alla delar har en viktigt roll, samt måste samarbeta och fungera tillsammans. Vi är sammankopplade, som trädes rötter under marken. Vi är lika, men ändå så olika och vi är aldrig ensamma. Vi förändras som människor, förvandlas till föräldrar, växer, evaluerar, anpassar till nya omständigheter. Från frön växer nya träd och familjen skapas. Våra barn är en del av oss. Trädet är styrkan och fred. Det finns i oss, vi måste bara lägga märke till det, ge näring som trädet behöver. Styrkan och fred är stammen i den nya familjen. Vi måste ta hand av oss själv, för att kunna ge våra barn styrkan och näring. Förändring som sker i oss, när vi blir föräldrar är magiskt, men det okända kan vara skrämmande. Vi förvandlar oss, anpassar. Men det är en bra utveckling. Våra rötter går djupare, stammen blir större och starkare för att kunna bära mer och klara starkare vindar. Grenarna växer för att kunna ge skydd till våra avkomst. Även under stormen, där finns lugnet. Vi står starka och alltid kopplade via våra rötter med våra barn. De finns alltid i våra tankar och hjärta. Alla delar är viktiga: rötter, stam, grenar.