Min första doula bebis

Viktigaste dagen i livetI början av månaden kom min första doula bebis till världen. Jag är så glad och tacksam att jag fick vara med och
uppleva den magiska stunden. Vi kom till förlossningen kl. 3.30 på natten och bebisen kom strax innan kl. 12.00 på dagen. Mamma var helt otroligt, andades lugn hela tiden, gungade rytmisk till sin musik och bearbetade värkar på ett fantastiskt sätt. Pappa var en fantastisk stöd till henne, håll hennes hand, masserade ryggen. Mamma fick bada i badkaret längre stund för att kunna samla på krafter och vila lite. Förlossning var så naturligt som möjligt och helt utan medicinsk smärtlindring.

Hur kände det? Jag har fortfarande svårt att beskriva mina känslor. Styrka, magi, glädje…. Det går inte att beskriva! Det var helt fantastiskt!

Jag är en DOULA!

In the beginning of this month, my first doula baby came to the world. It was an amazing and magical moment. I am very happy and thankful that I could sheer it together with these fantastisk parents.

Tags: , ,