Förordning

1. Bokning av plats på en rådgivning är entydigt med acceptans av rådgivningsförordning.

2. Bära-Barnrådgivaren med dess kunskaper och erfarenheter tillhandahåller tillförlitlig förberedelse inför mötet.  Rådgivaren tillhandahåller en professionell föreläsning där han/hon berättar om principer för att bära och lyfta barn på ett säkert sätt. Rådgivaren presenterar och undervisar också olika ergonomiska knyttekniker anpassade till barnets ålder och deltagarnas behov. Rådgivaren lägger särskild betoning på säkerhet och med hänsyn till barnets fysiologi. Under rådgivningen fokuserar rådgivaren på användning av vävda bärsjalar. Vid behov kan han/hon visa knyttekniker med elastiska sjalar, ringsjalar eller ergonomiska selar (t ex Mei Tai).

3. Bära-Barnrådgivare lär hur man använder bärsjalar till att bära friska barn. Rådgivaren gör inga diagnoser om barnets hälsa. Förälder/Vårdgivare avgör om barnet är friskt eller inte. Förälder/Vårdgivare tar fullt ansvar för hälsan och säkerheten av det burna barnet. Att bära barn kan innebära viss risk, om man avviker från de grundläggande principerna.

4. Rådgivning börjar med ett utbyte av information om barnet och föräldrarna/vårdgivarna genom samtal eller enkät (länk till enkäten skickas via e-mail). Den introduktionen är en viktig del av rådgivningen, då det hjälper till att anpassa programmet för deltagarnas behov.

5. För att boka tid för rådgivning, kontakta oss via mail: info@millame.se. Bokningsbekräftelse skickas via e-mail tillsammans med fakturan, som förfaller på rådgivningsdatumet.

6. Rådgivningspriser (kurser):
– Workshop 2 timmar, 4-7 deltagare – 500 kr/pers  (pris och eventuella speciella erbjudande är angivna vid information om workshopen) med reservation för eventuella resekostnader och lokal uthyrning.
– Personlig Rådgivning 1-2 timmar, 1 person eller 1 par – 1000 kr/timme med reservation för eventuella resekostnader.
– Föreläsning / Informationsmöte min 1 timme – för pris kontakta Millame (med reservation för eventuella resekostnader och lokal uthyrning)

7. Betalning:
Var noga med att uppge ditt namn och kursdatum vid varje betalningstillfälle.
Betalning kan göras via Swish 123 603 40 45, banköverföring eller Bank Giro till 371-0688. Det går även bra att betala kontant på plats.
Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 10 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso.

8. Under rådgivningen ber vi alla deltagarna att respektera varandras och rådgivarens tid. Var snäll och stäng av mobiltelefonen och gå eventuellt ut för att prata i telefon.

9. Om du har frågor under rådgivningen eller t ex behöver hjälp med knyttekniker så tveka inte att fråga rådgivaren om det. Han/hon är där för din skull.

10. Till rådgivningen är du välkommen med ditt barn. Det bästa sättet att lära dig knyta en bärsjal är med ditt barn, tanken är ju att du ska bära ditt barn i den. Känner du oro inför detta eller vill komma utan barn så har vi dockor att träna med.

11. Vi väljer alltid lokaler för att tillgodose barnens behov då de kan bli ledsna eller hungriga. Skulle ditt barn gråta eller vara ledsen under rådgivningen så oroa dig inte, vi är alla föräldrar.

12. Under rådgivningen rekommenderar vi att ni har praktiska och bekväma kläder på er.

13. Vi har en hel del vävda bärsjalar, några elastiska, några ringsjalar och även olika sele att prova och använda. Men har du redan en bärsjal hemma är du så klart välkommen att träna med den.

14. Efter rådgivningen finns det möjlighet att hyra en bärsjal i en vecka. Uthyrningsavgift beror på bärdon och uthyrningstid. För mer info besök Sjalotek. Om efteråt har ni bestämt er att köpa en bärsjal från rådgivaren, får ni 50 kr till godo (kan inte kombineras med andra erbjudande).

15. Efter rådgivningen skickas en enkät till alla deltagarna via mail. Enkäten hjälper oss att bli bättre och därför uppskattar vi om ni fyller i och skickar tillbaka den så fort så möjligt.