Doula services

Vill ni förbereda er innan förlossningen, föda med mig som Doula eller behöver ni hjälp efter förlossningen med amning, anknytning och spädbarnsskötsel? Jag guidar er med glädje under resan till att bli förälder.

Kontakta mig för mer information och för att boka introduktionsmöte som är kostnadsfritt och är inte bindande. Jag stödjer er på svenska, engelska eller polska.

info@millame.se
0708769455

 

Ni har nedan alternative att välja från, beroende på det vad ni behöver:

  1. FÖDA MED DOULA – introduktionsmöte, förlossningsförberedande samtal 2-3 träffar, doula jour 2 veckor, förlossning stöd, efter förlossning träff
  2. POSTPARTUM DOULA – stöd under spädbarnstiden, byggd av efterförlossnings träffar (se information nedan).
  3. PREPARTUM DOULA– byggd av förlossningsförberedande samtal (se information nedan).

Introduktionsträff – kostnadsfritt och inte bindande. Ni har möjlighet att träffa mig för att ta reda på om våra personkemi stämmer, vilken är viktigt för att ni ska känna er trygga med mig. Jag berättare lite mer om det vem är Doula och vad jag gör. Ni har möjlighet att presentera era önskemål. Efteråt bokar vi tid till nästa möte och sätter ett plan.

Förlossningsförberedande samtal – 2-4 (eller mer) träffar enligt behov; vi utgår från era önskemål. Ämne som vi kan prata om eller träna: fysiologisk förlossning och viktigt information kopplat till detta, stress- och smärthantering, smärtlindring (medicinsk och icke medicinsk f.ex. andningstekniker, massage), förlossningsplan, föda utan rädsla, positioner, tid efter förlossningen (f.ex. amning, anknytning).

Förlossningsstöd – jag har jour 2 veckor innan beräknat datum och jag är tillgängligt för er dygnet rund. Jag är med er under hela förlossningen och stannar ett par timmar efter.

Efter förlossnings träffar – 1-2 gånger (eller mer enligt behov) – jag hjälper er med amnings-, anknytnings-, spädbarnsskötsels frågor, introducerar er till ergonomisk bärande.