Bära-Barn Kurs Göteborg 20-21 feb

Tidig morgon… Just nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg – Likasens för att hålla bära-barn kurser. Det känns fantastiskt och det kommer att vara så roligt :-).
Många var tvungen att hjälpa mig med min enorma resväska med alla sjalar…

Hemma igen efter två busy dagar i Göteborg. Som vanligt vi har knappt hunnit ta några bilder. Men längst ner hittar ni några bilder från dem 2 dagar (tryck bara på pilen).

Jag är väldigt nöjd och jag hoppas att alla degarna känner detsamma! Denna gång började vi kurser med introduktion och visning av olika sjalar och sele, tyg, vävningar. Jag har också ändrat lite min presentation på teori delen och anpassat den lite till dem frågor som dyker ofta upp på Facebook (f.ex. öppning mellan knäna).

Det alltid ett nöje att träffa alla otrolig duktiga föräldrar och alla sötnosar, samt kunna hjälpa er lite.

Många kramar till alla!

Thank you alla for great two days! Below you can see few picures from workshops.

Tags: , , , , ,